Portfolio

Portfolio websites bouwen

Recent opgeleverd

Voor Verkeersschool Verkade heb ik de bestaande website een volledige make-over gegeven. Met succesvol resultaat. De verouderde site paste niet voldoende aan bij de huidige doelgroep. Een nieuwe, jongere uitstraling van de site trekt nieuwe klanten. Daarnaast heeft PromoVisuals ook het bedrijfslogo opgefrist en een professionele promo-video gemaakt. Benieuwd? Bekijk ‘m hieronder!

Portfolio video's en vlogs

Bedrijfsvideo

Wil jij je bedrijf op een speciale manier onder de aandacht brengen bij het grote publiek of op je eigen social media kanalen? PromoVisuals maakt voor jou een passende promotionele bedrijfsvideo voor elk budget.
Al weer wat langer geleden produceerde wij deze sfeerimpressie van Rondvaartboot Ronassis uit Heusden. www.ronassis.nl

Bedrijfs(Vlogs)

PromoVisuals biedt je de kans om als bedrijf je eigen vlogvideo en sfeerimpressies op te nemen. Zo kun je als bedrijf al direct een (dure) cameraman of zelfs filmploeg besparen. PromoVisuals gaat vervolgens met je beelden aan de slag en maakt naar wens een leuke video van jouw vlogskills.

Entertainment

PromoVisuals heeft al heel veel ervaring in het maken van leuke sfeerimpressies bij diverse evenementen. De meeste video's zijn opgenomen door onze klanten en door PromoVisuals verwerkt in een leuke videomontage. Ook verzorgen wij complete producties zoals van deze fanclub meeting op Spa Franchorchamps hierboven.

Een greep uit onze producties

Op bezoek bij Ziggo Sport en Rick Winkelman voor een exclusief kijkje achter de schermen.

RaceFan No.1 deed mee met de Carbage Run en deed iedere dag verslag middels een vlog.

RaceFan No.1 was bij de Jumbo Racedagen op Zandvoort en maakte geweldige beelden. 

Om de app RaceFan No.1 nog meer te promoten ontwikkelde Promovisuals een promotiefilm met grappige elementen. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de doelgroep.

Met veel plezier werk ik samen met...